Etusivu
Idea ja ihmiset
Menu
> Puheviestinn
> Makuja mediasta
> Kansainv
> Kyn
> Pippuria markkinointiin ja asiakaspalveluun
> Muut palvelut
> Palautetta valmennuksista
Tulossa kurssille?
Ota yhteyttä!
IDEA JA IHMISET
KOKEMUS JA OIVALLUS

Kokemus ja oivallus synnyttää oppimisen - sen olemme nähneet. Vaikka osaamisemme pohjautuu vankkaan tutkittuun tietoon, ovat koulutuksemme silti hyvin käytännönläheisiä ja elämyksellisiä. Ne lähtevät liikkeelle aina käytännön tarpeista. Räätälöimme valmennukset aina yhteisösi ja yrityksesi tilanteisiin sopiviksi, sillä vain niin syntyy pysyvää tulosta. Eikä ilolla opittu helposti unohdu!

Useimmat koulutuspäivämme sisältävät runsaasti käytännön harjoituksia, jotka nauhoitetaan ja analysoidaan. Kurssilaiset saavat näin ohjausta ja ideoita siitä, miten omaa ja yrityksen viestintää kannattaa kehittää. Me autamme kurssilaisia onnistumaan yhä paremmin haastavissa viestintätehtävissä.

Järjestämme koulutukset korkeatasoisissa ja viihtyisissä koulutustiloissa, tv-studiolla tai asiakkaan omissa tiloissa. Tiimimme kulkee ketterästi myös luoksesi kouluttamaan yrityksesi henkilöstöä, olitpa missä päin Suomea tahansa. Meiltä saat myös oman valmentajan sparraamaan esiintymistaitojasi, antamaan neuvoja median kanssa toimimiseen tai viestimään ja johtamaan eri kielillä ja kulttuureissa.

Koulutustilaisuuksissamme on valinnanvaraa. Ne voivat olla muutaman tunnin alustuksia tai tietoiskuja osana omaa tai asiakkaasi tilaisuutta, päivän tai parin valmennuksia koulutusstudiolla tai pitkäkestoisia hankkeita viestintäsi kehittämiseksi.


KLAANIN OSAAJAT

Klaanin kouluttajilla on vahvat näytöt ja monipuolinen kokemus osaamisestaan. Palveluksessasi on niin puhetaidon ja äänenkäytön kouluttajia kuin mediavalmennuksen kokeneita konkareita, tuttuja ruutukasvoja ja radioääniä. Laajaan kouluttajaverkostoomme kuuluu myös viestintäpsykologeja, näyttelijöitä, kansainvälisen viestinnän asiantuntijoita, tv-kuvaajia, kirjoitusviestinnän kouluttajia ja markkinoinnin valmentajia. Kerro meille toiveistasi, tarjoamme käyttöösi parhaat osaajat.


KENELLE?

Klaanin valmennukset sopivat hyvin Sinulle, joka

- asiantuntijana tai esimiehenä viestit, koulutat, opetat, neuvottelet ja johdat
- olet tehtäviesi puolesta median ja suuren yleisön kiinnostuksen kohteena satunnaisesti tai jatkuvasti
- toimit myyntitehtävissä ja haluat parantaa viestiesi tehoa
- työskentelet vaativissa puhetehtävissä, esimerkiksi asiakaspalvelussa tai call centerissä, ja kaipaat koulutusta äänenkäyttöön ja äänenhuoltoon
- työskentelet monikulttuurisessa yhteisössä ja haluat varmistaa viestiesi perillemenon, myös muilla kielillä kuin suomeksi.
- olet viestinnän ammattilainen ja haluat kouluttautua lisää

Ennen kaikkea haluat viestinnälläsi vaikuttaa ja jättää hyvän jäljen ympäristöösi. Sinulle jokainen viestintätilanne on etuoikeus.
Web design: St. Hurmos